Cum cumpar? Contact

 - Daca nu ati gasit piesele sau accesoriile cautate in meniul "Piese & Accesorii" sau nu stiti exact codul piesei de care aveti nevoie, va recomandam ca in casuta de "search" sa scrieti modelul motocicletei (Exemplu: pentru Honda Shadow VT 600 C, scrieti "vt 600 c" sau "shadow") si se vor afisa O PARTE din piesele disponibile pentru acest model. Dupa aceasta pentru o cautare mai ampla bifati si casuta "cauta in descrierile produselor" si repetati cautarea.

 - Puteti achizitiona orice produs sau serviciu disponibil pe site, sunand la numarul de telefon 0764.590.640, prin formularul de contactsau la adresa de email 

 - Adresa de la care puteti ridica personal produsele comandate de pe site si a atelierului nostru este:
Soseaua Pantelimon, numarul 1, sector 2, Bucuresti (zona pietei Obor, 
langa ROCAST, in incinta Carmesin).

 - Programul de functionare este de Luni pana Vineri intre orele 10:00 si 18:00 (in situatii de urgenta lucram si Sambata).

 - Pentru comezile ce depasesc 450 RON se va plati un avans de 30% din valoarea comenzii.

 - In afara Bucurestiului livram produsele doar dupa plata (in cont) a contravalorii transportului (sau integral a coletului, la alegerea clientului, pentru a se elimina taxa de ramburs).

 - Preturile afisate pe site includ TVA. Transportul se poate efectua prin orice curier, la alegerea dumneavoastra (exclus Posta Romana), costurile de transport fiind suportate de catre cumparator.


VEZI HARTA MARE (detaliata)

Construit pe OpenCart
Dark Motors © 2021