Termeni si conditii

- Utilizarea site-ului www.darkmotors.ro implica acceptrea prezentilor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Site-ul este detinut de Matea Alin-Florin Persoana Fizica Autorizata (Cod Unic de Inregistrare: 31317042. Numar de ordine in Registrul Comertului: F40/929/05.03.2013), la care ne vom referi in continuare ca "Dark Motors". Titularul isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand online accesand paginile siteului.
 Site-ul este gazduit de serverele companiei Awesome Projects SRL. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de Awesome Projects SRL ne cerem scuze dar intreaga responsabilitate o are Awesome Projects SRL. Totodata aceasta companie este responsabila de buna functionare a site-ului. Dark Motors  isi asuma dreptul de a modifica structura site-ului si de a schimba compania de hosting fara o alta avertizare.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR 
DARK MOTORS NU ISI ASUMA RESPONSABILITATEA SI NU POATE FI FACUTA VINOVATA PENTRU PAGUBELE APARUTE PRIN FOLOSIREA IN ORICE FEL A PRODUSELOR ACHIZITIONATE PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SITE. ACEST SITE DE WEB SI MATERIALELE AFERENTE SUNT OFERITE "ASA CUM SUNT" SI "ATAT CAT SUNT DISPONIBILE" FARA GARANTII DE NICI UN FEL. DARK MOTORS NU OFERA NICI O GARANTIE, IN MOD EXPRES NICI IMPLICIT, IN CEEA CE PRIVESTE INCLUSIV DAR FARA LIMITARE LA, FUNCTIONAREA ACESTUI SITE, INFORMATIA, CONTINUTUL, MATERIALELE SAU PRODUSELE DE PE SITE PRECUM SI POTRIVIREA LOR PENTRU UN ANUMIT SCOP. VIZITATORII SUNT DE ACORD IN MOD EXPRES CA FOLOSIREA ACESTUI SITE SI CUMPARAREA PRODUSELOR SE FACE PE PROPRIUL RISC. DARK MOTORS NU GARANTEAZA CA ACEST SITE, SERVERELE SALE SAU MAILUL TRIMIS DE LA DARKMOTORS.RO SUNT LIPSITE DE VIRUSI SAU ALTE COMPONENTE DAUNATOARE. DARK MOTORS NU GARANTEAZA CA PRODUSELE ACHIZITIONATE VOR ARATA IDENTIC CU IMAGINEA DE LA DESCRIEREA DE PE SITE SI NU GARANTEAZA CA IN SPECIFICATIILE TEHNICE ALE PRODUSULUI NU VOR APAREA MODIFICARI FATA DE SPECIFICATIILE OFERITE IN PAGINILE DE PREZENTARE ALE RESPECTIVULUI PRODUS.

LEGATURI 
Dark Motors nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comericiala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

COPYRIGHT
Intregul continut al acestui site www.darkmotors.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date - este proprietatea Dark Motors si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Dark Motors a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste conform legilor in vigoare.

SECURITATEA INFORMATIILOR 
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru. Dark Motors nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul

PROMOTII SI CONCURSURI 
Dark Motors isi stabilieste singur regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Dark Motors nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

TAXE SUPLIMENTARE 
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. Dark Motors nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la contact@darkmotors.ro. In cazul motocicletelor aduse la reparat sau modificat la Darkmotors, proprietarii acestora vor fi anuntati imediat ce lucrarea respectiva a fost terminata. Daca in termen de 24 de ore de cand a fost anuntat, proprietarul (sau persoana care a adus motocicleta) nu se prezinta la sediul Darkmotors pentru a ridica motocicleta, la ridicare se vor percepe taxe de parcare suplimentare, in valoare de 10 Ron/zi calendaristica.

PARTENERI 
Dark Motors are contracte de revanzare (re-seller) cu importatorii unici sau cu cei mai mari importatori ai marcilor prezente in magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

DECLINAREA RESPONSABILITATII 
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, Dark Motors nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) Dark Motors nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv Dark Motors isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului. Clientul va primi inapoi banii incasati de Dark Motors pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans. Dark Motors nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului si service-ului autorizat de acesta. In cazul in care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de catre Dark Motors dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de la acest client. Dupa expedierea produselor, de la Dark Motors nu se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si de asemenea nici returnarea produselor. Deoarece legislatia din Romania nu permite modificarea motocicletelor fara a se face mai apoi omologare (la RAR) pentru modificarile aduse, Dark Motors executa aceste lucrari (proiecte si piese custom) doar pentru motocicletele care vor fi modificate cu scopul de a fi expuse (show bikes). Daca proprietarul (sau oricare alta persoana), alege sa foloseasca motocicleta modificata de Dark Motors si neomologata, in alte scopuri decat cele mentionate mai sus, Dark Motors nu se face responsabil de acest lucru sau de consecintele sale. Dark Motors nu se ocupa de omologarea motocicletelor modificate .

GRESELI DE TIPARIRE 
 Dark Motors si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

CONDITII LEGALE 
www.darkmotors.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. 

DISPUTE SI CONFLICTE 
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.darkmotors.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Dark Motors si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri. De asemenea Dark Motors isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Construit pe OpenCart
Dark Motors © 2023